Pa'a ilio uea 'ole

Mahalo i ka ʻenehana kiʻekiʻe i hāpai ʻia, hoʻohui kā mākou hāmeʻa i ka hana o ka pā uila a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻīlio mamao.He ʻokoʻa ka hana ma nā ʻano ʻano like ʻole.

Ke ano 1 : Pa ilio uwea ole

Hoʻonohonoho ia i nā pae 14 o ka hōʻailona hōʻailona transmitter e hoʻoponopono i ka pae hana o ka holoholona mai 8-1050 mika (25-3500ft), hiki i nā mea nona nā holoholona ke hana i ka pae mana mamao e like me ko lākou makemake.

ʻAʻole e ʻae ke kola hoʻokipa i ka wā o nā holoholona i loko o ke kahua hōʻailona.Inā ʻaʻohe o nā holoholona i waho o ka pae hoʻonohonoho, hana ia i kahi leo ʻōlelo aʻoaʻo a haʻalulu e hoʻomanaʻo i nā holoholona e hoʻi.

Loaʻa iā Shock he 30 mau pae ikaika e hoʻoponopono

aas (1)

ʻAno 2: Hoʻomaʻamaʻa ʻīlio mamao

Ma ke ʻano hoʻomaʻamaʻa ʻīlio, hiki i hoʻokahi transmitter ke hoʻomalu a hiki i 34 ʻīlio i ka manawa like

3 Nā ʻano hoʻomaʻamaʻa e koho ai: Beep, Vibration & Shock.

9 Hiki ke hoʻololi ʻia nā pae haʻalulu haʻalulu.

Loaʻa iā Shock he 30 mau pae ikaika e hoʻoponopono.

Beep

a hiki i 1800 mika, hāʻawi i nā mea mālama holoholona me ka maʻalahi e hoʻomaʻamaʻa i kā lākou ʻīlio mai kahimamao

aas (2)

Ma waho aʻe o kēia, he māmā kā mākou pā holoholona uila uila a me ka mea hoʻomaʻamaʻa ʻīlio, a ʻo ka mea nui loa - ka hoʻolālā wai ʻole o ka mea hoʻokipa.ʻO kēia ka mea i hoa maikaʻi loa no nā mea ʻai a me nā mea ʻai i kēlā me kēia manawa, inā ma ka home a i ʻole ka neʻe.

Manaʻo hoʻomaʻamaʻa

1. E koho i nā wahi pili kūpono a me ka pāpale Silicone, a kau ma ka ʻāʻī o ka ʻīlio.

2. Inā mānoanoa ka lauoho, e hoʻokaʻawale iā ia ma ka lima i hoʻopā ka pāpale Silicone i ka ʻili, e hoʻopaʻa pono i nā electrodes ʻelua i ka ʻili i ka manawa like.

3. ʻO ke koʻikoʻi o ke kola i hoʻopaʻa ʻia i ka ʻāʻī o ka ʻīlio he kūpono ia no ka hoʻokomo ʻana i kahi manamana lima e hoʻopaʻa ai i ke kola ma luna o ka ʻīlio e kūpono i kahi manamana lima.

4. ʻAʻole ʻōlelo ʻia ka hoʻomaʻamaʻa haʻalulu no nā ʻīlio ma lalo o 6 mau mahina o ka makahiki, ʻelemakule, ma ke olakino maikaʻi ʻole, hāpai, ʻāʻī, a i ʻole i ke kanaka.

5. No ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i kāu pipi i ka haʻalulu uila, ʻōlelo ʻia e hoʻohana mua i ka hoʻomaʻamaʻa kani, a laila haʻalulu, a hope hoʻohana i ka hoʻomaʻamaʻa uila.A laila hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻamaʻa i kāu pipi i kēlā me kēia pae.

6. E hoʻomaka ka pae o ka haʻalulu uila mai ka pae 1.

ʻO nā huahana holoholona hou aʻe, e ʻoluʻolu e hoʻomau i ka nānā ʻana iā Mimofpet


Ka manawa hoʻouna: Dec-29-2023